Nanna Merrald - rytter

Jeg startede med at ride i en meget tidlig alder, da jeg altid har boet på ridecenteret Lykkesholm, som mine forældre har ejet siden 1991. Her har jeg boet sammen med min mor og far, søster og bror. Jeg bor i en lejlighed på gården.

Den pony som blev startskuddet til min ridekarriere er Centrum, som min daværende træner Rune Willum fandt til os. Med Centrum vandt jeg danmarksmesterskaber, nordiskemesterskaber og blev nr. 4 individuelt til europamesterskaberne. Da jeg endnu havde 2 ponyår tilbage anskaffede vi os Millibar, som var noget af en gadedreng. Efter jeg havde haft Millibar et halvt år skiftede jeg træner til Michael Søgaard, hvilket passede rigtig godt på det tidspunkt. 

Millibar tog et stort ryk, da jeg efter 9. klasse tog et sabbatår og arbejdede i Hillerød hos Michael. Det var en fantastisk mulighed, som Michael gav mig. Jeg red omkring 8 heste hver dag, og det gav utroligt meget, at få lov til at ride på så mange forskellige heste. Med i Hillerød havde jeg Millibar og den norske hingst JJ Rocco, som jeg lånte af avlerne JJ Horses. 

Efter mit sabbatår begyndte jeg i gymnasiet, som jeg tog på en Team Danmark ordning, der løb over 4 år. I sommeren 2014 blev jeg student. Nu læser jeg til bioanalytiker, hvilket indebærer en del læsning og skole et par gange om ugen. Desuden skal jeg med jævne mellemrum i længerevarende praktik-ophold. Ved siden af uddannelsen rider jeg mellem 4-7 heste. Udover min egen ridning underviser jeg nogen af de opstaldede ryttere på Lykkesholm Ridecenter og enkelte udefra.

Mit mål for 2017 er først og fremmest at holde hestene fri for skader og i godt humør. Derudover er det at få Millibar tilbage på den internationale dressurscene.

Helle Merrald - hovedansvarlig/ mor

Helle er min mor, og det er hende, som står for den daglige drift af ridecenteret. Dette indebærer det overordnede ansvar for alle opgaver, der følger med når man har en gård med mange heste - staldarbejde, ud- og indlukning, vedligeholdelse af baner og omgivelser, sørge for at der er foder, halm, wrap, etc. og så er der også en del administrativt arbejde. Desuden er hun tit at finde i ridehuset, hvor hun holder et vågent øje med mig, og hjælper mig med hestene hvis jeg har brug for det.   

Hendes rolle er meget vigtig, og hun har en stor del af æren for de resultater, jeg har opnået. Hun har altid hjulpet mig med ponyerne og Millibar, specielt da jeg var yngre og ikke selv kunne magte dem. Derudover tager hun med til hvert eneste stævne, hvor hun blandt andet hjælper mig med opvarmning.  

Lea Jespersen - groom

Lea er min groom, som står for opsadling, soignering og longering af hestene i stalden. Derudover hjælper hun mig med at holde nogle af mine heste i gang, når jeg har ekstra travlt med skolen.

Hun har været en del af teamet siden januar 2017, og jeg er meget glad for at have hende i stalden til at hjælpe mig.

Lea har lånt en 5-års Sunny-Boy af Gørklintgård, Gørklintgårds Surfer, som hun rider på til dagligt med henblik på videre udvikling og eventuel stævnedeltagelse.  

Helena Munkedal - groom

Helena har tidligere været min groom gennem 2 år fra 2014-2016. Nu fungerer hun som stand in til stævner.

 

 

Michael Søgaard - træner

Michael er min træner gennem 8 år. Han er uddannet berider og holder i dag til på Lyngebækgård i Nordsjælland.

Han har uddannet flere heste til Grand Prix, og han har både nationale og internationale sejre. Michael er en kæmpe hjælp for mig med både de unge og de mere uddannede heste, og uden ham var jeg ikke det sted, som jeg er i dag. Jeg rider undervisning hos Michael cirka 1-2 gange om ugen på 3-4 heste, og så tager han med mig til de store stævner med Millibar.