Tilfreds med de dygtige heste

Det har været en rigtig sjov weekend på Vilhelmsborg til Eliteskuet, hvor jeg havde to heste med i konkurrence klasserne. I Youngster Cuppen havde jeg Gørklintgårds Quantico med, og i Grand Prix havde jeg Traneenggårds Akondo. Youngster Cuppen er en klasse for 6 og 7 års heste (6 års rider MB0 og 7 års rider MA1), hvor resultatet er samlet for både 6 og 7 års. 

Fredag skulle Quantico i ilden som den første. Det gjorde han rigtig godt med en procent til 71,2 - det blev til en 3. plads samlet og samtidig blev han bedste 6 års. Næste runde af Cuppen blev afviklet søndag, hvor vi igen havde en fornuftig tur. Denne gang til 70,5 %. Det kunne dog ikke række til en placering for de 6 års og 7 års, men til gengæld vandt vi samlet som den bedste 6 års DV hest. Så fik Quantico også prøvet kræfter med sin første æresrunde! 

Akondo var ligeledes på banen fredag i Intermediere II. Han gik et særdeles godt program med højdepunkter som piaffe/ passage og serier. Det blev til en sejr med 71,3 %. Lørdag indtraf en misforståelse i den ene øvergang til passage, og vi kom desværre aldrig rigtig i gang igen. Det var en tur, jeg lærte rigtig meget af - jeg har ikke haft Akondo så længe, så jeg skal finde ind til ham, før vi 100 % kan vise, hvad der yderligere gemmer sig i vores samarbejde. Jeg er i hvert fald ikke bekymret for vores fremtid som equipage. 

Stort tak til hele teamet bag Eliteskuet - det var en fornøjelse at være med til et stævne, hvor alting er koordineret og planlagt så godt.