Samshield

Samshield laver ultra flotte ridehjelme i mange forskellige designs. Man kan vælge nogle standardmodeller, eller man kan designe sin egen helt personlige hjelm.

Den ydre skal af hjelmen er fremstillet af polycarbonat, som er et materiale, der også anvendes til motorcykelhjelme. Inde i hjelmen sikres rytterens komfort ved en speciel type skum, der tilpasser sig den enkeltes hoved, samt forbliver samme tykkelse over flere år og dermed bibeholder sin sikkerhed. Desuden kan skummet tages ud, og man kan derfor nemt vaske det. Der er ligeledes en super ventilation i hjelmen, idet frisk luft tillades at komme ind fra de mange luftkanaler.  

Samshield har lavet en rigtig smart og anvendelig feature på deres Premium hjelme - her kan man få lavet plads til at have valk i håret, som mange kvindelige dressurryttere bruger til konkurrence. Der beskæres altså en lille del af polstringen bag på hjelmen af, således at man kan have håret sat op, uden at hjelmen kommer til at sidde nede i panden. Dette er en ting, som jeg personligt har haft rigtig meget glæde af.