Clinic ved Isabell Werth

Et af årets højdepunkter er hingstekåringen i Herning (som efterhånden er meget mere end hingstekåring). I år havde arrangørerne valgt at udvide med internationale klasser i både dressur og spring. Desværre havde vi ikke nogle heste med i disse klasser, men til gengæld var vi inviteret til at deltage i torsdagens clinic ved Isabell Werth. Isabell Werth er en dressurlegende, og vi takkede selvfølgelig ja til den invitation. 

Med os bragte vi Gørklintgaards Quantico på 7 år. Han er godt i gang med at lære galoppirouetter og serie-changementer, og Isabell Werth havde flere gode råd til den videre træning. Hun lagde stor vægt på, at hesten kunne bøjes og stilles ubesværet, og så påpegede hun flere gange vigtigheden i at bruge indvendig schenkel til udvendig tøjle. Dette både for de lidt yngre heste, men også for Quantico og de ældre heste.

Quantico tog oplevelsen meget flot. Han er en lidt spooky hest, som gerne vil kigge lidt, men tiden i arenaen var rigtig god for ham, og han endte med at være super afspændt og godt tilpas. 

Fredag kørte vi hjem med ham, for om eftermiddagen at køre tilbage til Herning uden hest. Fredag aften holdt Equsana et arrangement på deres stand i hal M, med lækker tapas og mulighed for at se alle deres varer fra Equsana Collection og deres udvalg af foder og tilskud. Et meget vellykket arrangement, som var dejligt at være en del af. Lørdag så vi galla showet, som igen i år var underholdende. Efter showet fortsatte vi til efterfesten - Dansk Varmblod kan bare det der med at holde en god fest.

Herning er nu overstået, og vi er flere gode oplevelser rigere. Stor tak til sponsorerne, og tak for det flotte arrangement. Vi ses til næste år :-)