JBK Horse Show

Til dette års JBK-stævne havde vi 4 veloplagte heste med, nemlig Samzung Horsebo, Gørklintgaards Quater Boy og Gørklintgaards Quantico i 5-års championatet, samt Weltliebe i U-25 klassen.

I den indledende 5-års klasse var Quater Boy og Quantico noget påvirkede at omgivelserne, hvilket desværre bevirkede, at jeg ikke kunne få vist, hvilke kvaliteter de har. Især langsiden langs tribunen var meget skræmmende :)

Samzung klarede turen i arenaen rigtig fint, og han gik direkte videre i finalen med scoren 8,18. I finalen endte han på en 9. plads, hvilket jeg er meget stolt af. Generelt for alle de unge var, at de to hele turen rigtig flot og blev en del erfaringer rigere.

På Weltliebe skulle jeg debutere i U-25 Grandprix om fredagen og i U-25 Grandprix Freestyle om lørdagen. Fredag bar mit ridt en anelse præg af, at Weltliebe var lidt trygget i arenaen, men med tanke på at det var første gang, vi red denne sværhedsgrad, er jeg meget tilfreds med vores score på 66,7 %. Lørdag skulle vi ride kür, og dette gik rigtig godt. Vi endte med at ride til 72,25 %, hvilket rakte til en 2. plads efter Anna Kasprzak og Hønnerups Driver.

Alt i alt var det et virkelig succesfuldt stævne, som jeg er meget glad for at have været med til.

Tusind tak til GlobalConnect, som var hovedsponsor af U-25 klassen, for de fine præmier. Ligeledes tak til Nathalie Horsecare for nye ridebukser, samt tak til Pernille Bendix for Heritage ridehandsker :)