Vallak - 2001 - DV

Vi købte Millibar i november 2007. På daværende tidspunkt var Millibar ikke uddannet ret meget, og jeg havde et stort arbejde foran mig. Millibar var meget stærk mentalt, og der skulle laves om på nogle ting, før han begyndte at fungere. Til dette fik jeg meget hjælp af min mor og træner. Efter 6 måneder startede jeg mit første stævne på ham - i en LA1. Knapt et år efter debuterede jeg i MB klasserne. Herefter gik det rigtig stærkt. I maj måned 2009 startede jeg Danmarksmesterskab som juniorrytter, og vi fik en sølvmedalje. På baggrund af det resultat blev jeg udtaget til Nordiskmesterskab i juni, hvor holdet fik guld, og individuelt fik jeg to bronzemedaljer.

De efterfølgende år stod på videre uddannelse af Millibar, og han blev klar til MA klasserne i starten af 2010. 2010 var mit første egentlige juniorår, og her fik jeg bronze for hold til europamesterskabet og blev nr. 8 individuelt. Desuden blev jeg Danmarksmester. Millibar udviklede sig helt enormt fra 2010 til 2011, hvilket også resulterede i, at vi blev dobbelt Nordiskmester, fik sølv for hold til Europamesterskabet, og jeg fik en guldmedalje individuelt i kür. Desuden vandt jeg Bundgaard Byg cup finalen for senior.

2012 blev brugt på at uddanne Millibar til Grand Prix, hvilket lykkedes. Jeg debuterede i Intermediare II og Grand Prix i marts 2012. I foråret 2012 havde jeg dog fokus på, at få Millibar klar til Youngrider mesterskaberne, hvor jeg fik sølv til Danmarksmesterskabet, sølv for hold til Europamesterskabet og blev nr. 5 individuelt til Europamesterskabet. Resten af 2012 stod den igen på Grand Prix, og jeg havde et helt fantastisk stævne på Vilhelmsborg, hvor Millibar og jeg sejrede tre gange i Grand Prix klasserne med omkring 70 % hver gang. Derudover vandt jeg Ecco cup finalen for U25 i december.

I det næste stykke tid var mit fokus på at forbedre piaffen, hvor han endnu manglede lidt styrke. Målet for 2013 var at komme ud på de internationale baner og konkurrere i U25 klasserne, hvilket man må sige lykkedes.

Millibar og jeg blev i 2014 kvaliceret til World Cup finalen i Lyon. Desværre gled Millibar i boksen dagen inden vettjek. Han lavede en slem kodeledsforvridning, som det tog ham små 2 år at komme sig over. I marts 2016 gjorde han så sit comeback i Grand Prix til landsstævne i Holte, hvor han vandt klassen. Nu er planerne for fremtiden, at vi skal mere ud på konkurrencebanerne også internationalt.