Hattrick til Akondo og Nanna

Fotocredit: ridehesten.com

Fra den 12. til den 15. maj var vi afsted til Odense Horse Festival med Akondo i U25 klasserne. Første klasse var en Intermediaire II, i hvilken vi vandt med 73,6 %. Det var en rigtig god start på stævnet, der skulle vise sig at blive endnu bedre.

Dagen efter stod den på U25 Grand Prix med en meget oplagt Akondo. Han var noget friskere end på førstedagen, og af højdepunkter kan blandt andet nævnes overgangene ind og ud mellem piaffe og passage, som Akondo virkelig er stærk i.  Vi leverede et flot ridt, med kun små skønhedsfejl, hvilket rakte til en procent på 74,7 % og en sikker sejr.

På sidstedagen gjaldt det U25 Grand Prix kür. Selvom det sjældendt sker, så ramte vi en dag, hvor alt mere eller mindre fungerede. Akondo gjorde sit aller bedste, leverede flotte piaffe/ passage ture, sikre serier og galoppirouetter, og det resulterede i endnu en sejr med 76,7 %.

En stor tak til arrangørene af JBK Horse Festival for et super velorganiseret stævne. Det er altid skønt, når man kan tage til sådan et stort og flot stævne her hjemme i Danmark.